Navigáció
Eladó Villa, kastély, kúria, Budapest, XII. kerület
Alapterület 1 159 m2,  5 261 m2 telek
Szobák száma 13
6.2 millió €
( 2 378 878 015 Ft )
Adatlap száma 10823081
Ossza meg ismerőseivel!
FacebookTwitter
További fotók az ingatlanról

Paraméterek

  • Luxus ingatlanok
  • Telekméret: 5 261 m2
  • Fűtés: Fancoil fűtés

Ingatlan leírása

Exkluzív luxusvillák

C I T Y C A R T E L

INTERNATIONAL LUXURY REAL ESTATE AGENCY

bemutatja: 

 

XII. kerület közkedvelt, exkluzív részén, Svábhegyen 5261 nm-es telken 2 impozáns luxusvilla eladó teremgarázzsal, 2 kültéri medencével!

 

A főépületet az 1900-as évek elején építették, 2011-ben pedig az eredeti tervek felhasználásával luxus igényszinten teljes egészében felújították, újjáépítették. Részben alápincézett, földszint, emelet, tetőtér, padlás elosztású.

 

A földszinten nappali, dolgozószoba, konyha, étkező és kiszolgáló helyiségek találhatóak, az emeleten és a tetőtérben összesen 5, külön gardrób szobával és fürdőszobával ellátott lakóegységet alakítottak ki. A pincében tároló és kazánház található. A szinteket márvány burkolatú lépcső, valamint személyfelvonó köti össze.

 

A pihenőteraszról lépcsősoron keresztül jutunk az új, az eredeti formájában helyreállított, kisebb medencéhez. A nagyobb, melegített vizű medence a terasz felől, térkő burkolatú úton érhető el.

 

A másik villát 2011-ben adták át. A pinceszinten 2 állásos garázs, háztartási helyiség és kazánház került kialakításra. Az alagsori szinten 3 fürdőszobás lakóegység, illetve szaunával, pezsgőfürdővel ellátott konditerem található. A földszinten nappali, étkező, konyha valamint kiszolgáló helyiségek kerültek kialakításra.

A szinteket lépcsőház és személyfelvonó köti össze.

 

A főépület és a teremgarázs kétszárnyú kapun keresztül közelíthető meg autóval, a melléképület alatti garázshoz szeparáltan van behajtási lehetőség.

 

Az utca és a villaépület között 5 autó befogadására alkalmas, zöldtetős támfalgarázs épült, a főbejárati porta épületénél további 5, a telek felső kapujánál további 15 autó helyezhető el. A telken található még egy önálló életterű, összkomfortos gondnoki lakás is.

 

Az ingatlan jelenleg bérbe van adva határozatlan időre 90 napos felmondási idővel.

 

Az ár: 6,2 M Euro + Áfa

 

Amennyiben a hirdetés felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal!

 

ÜDVÖZLETTEL:

DR VINCELLÉR ZSUZSA

ÜGYVEZETŐ, CEO, LUXURY SPECIALIST

+3630-815-2510

[email protected]

 

CITY CARTEL BUDA KFT.

CITY CARTEL FRANCHISE HUNGARY KFT.
1118 BUDAPEST, HEGYALJA ÚT 54.

1026 BUDAPEST, SZILÁGYI ERZSÉBET FASOR 121.

BUDAGYÖNGYE BEVÁSÁRLÓKÖZPONT

 

 

Térkép

network solutions vs ipage