Navigáció
Eladó Téglalakás, Debrecen, Belváros
Csak nálunk
Alapterület 60 m2
Szobák száma
84.9 millió Ft
Adatlap száma 20000005
Ossza meg ismerőseivel!
FacebookTwitter
További fotók az ingatlanról

Paraméterek

  • Építési mód: Tégla
  • Állapot: Új építésű
  • Emelet: Magasföldszint
  • Külső állapot: Hőszigetelt
  • Fűtés: Cirkó
  • Kilátás: Udvari
  • Bútorozottság: Bútorozott
  • Komfort fokozat: Összkomfort
  • Energetikai tanúsítvány: BB
  • Akadálymentesítés: Nem akadálymentesített
  • Villany: Bevezetve (230 Volt)
  • Víz: Van
  • Gáz: Vezetékes gáz
  • Csatorna: Közműhálózatba bekötve

Ingatlan leírása

EGYEDÜLÁLLÓ LEHETŐSÉG, MEGNYUGTATÓ OÁZIS DEBRECEN BELVÁROSÁBAN, A TÍMÁR UTCÁBAN


***Hatalmas saját TERASSZAL rendelkező, harmonikusan BERENDEZETT,  magasföldszinti lakás a BELVÁROS szívében!***

EZ NEM LÁTVÁNYTERV, EZ MAGA A VALÓSÁG! Nincs még egy ilyen, minden igényt kielégítő lakás a jelenlegi ingatlanpiacon!

Debrecen belvárosában, csendes környéken eladó AZONNAL KÖLTÖZHETŐ, igényesen BERENDEZETT, kellemes térkialakítású amerikai konyhás nappali-étkező + hálószobás, fürdőszobás, magasföldszinti 60 m2-es plusz 76 m2-es zöldtetős, privát terasszal rendelkező ÚJÉPÍTÉSŰ lakás.

A lakás kiválóan alkalmas állandó lakhatásra a harmonikus mindennapokhoz, de értékálló befektetésre is ideális az ingatlan lokációja miatt. A lakás egyik legnagyobb előnye, hogy tágas saját, zöldtetős terasszal rendelkezik, mely közvetlenül az amerikai konyhás nappaliból nyílik, de a hálószobából is biztosított a közvetlen kijárás. Ez az oázis akár házi kedvence játszóhelyéül szolgálhat, akár egy baráti társasági grillparty helyszíne lehet, de pihentető feltöltődést nyújthat egy ide elhelyezett szauna is. Igazi kuriózum ez a hatalmas teraszos megoldás!
A lakás elosztása igazán praktikus és kényelmes. Miután belépünk a kényelmes fogadótérbe, jobbra találhatjuk a zuhanyzós fürdőszobát, szemben pedig elénk tárul a gyönyörű, világos, élhető méretű nappali-étkező-konyha, mely kényelmes színhelyéül szolgál a családi és baráti összejövetelek számára. HATALMAS TERASZABLAKOKON keresztül áramlik be a FÉNY ebbe a térbe és innen tudjuk megközelíteni a teljesen privát, lakás méretű teraszt, mely páratlan lehetőségeket kínál, hogy élvezzük a madárcsicsergős csendes reggeleket, délutánokat, estéket, akár a barátokkal grillezve, akár elmélyülve olvasgatva, akár házi kedvencükkel időzve.  A nappaliból nyílik a kellemes méretű hálószoba, amelyből szintén kiléphetünk a tágas teraszunkra.


Ez a lakás egy igazi főnyeremény annak, aki a belvárosban, mégis CSENDES helyen szeretne élni. Az ingatlan gyalogosan a Varga utcáról is megközelíthető, gépkocsival pedig a Tímár utca felől tudunk a társasház alatti mélygarázsba lehajtani. PÁRATLAN LEHETŐSÉG ez a csendes oázis, rendezett környező épületek körülölelésében, védelmében és a szomszéd ingatlan hatalmas zöldfelületű, fás udvarával! Ilyen egyedülálló kínálat nincs a piacon!

A TÁRSASHÁZRÓL

A Tímár utca csendes zugában elhelyezkedő, két tömbből álló társasház első tömbje elkészült, vadonatúj, nemrégiben került átadásra, mely 12 lakásból áll. A B épület (itt található a kínált lakás) pedig 8 lakásból áll. A B tömb a Tímár utca felől közelíthető meg gépkocsival, a gyalogosan viszont a Varga utca felől is. A két tömb között helyezkedik el a közös, pihentető élményeket nyújtó udvar. A társasház lakóinak parkolását egy tágas mélygarázs biztosítja, melynek beállóit külön szükséges megvásárolni.

A társasház lakásainak üzemeltetése ALACSONY ENERGIAIGÉNYŰ. Az épület 15 cm EPS homlokzati hőszigeteléssel rendelkezik, OVLO CLASSIC 6 légkamrás műanyag homlokzati nyílászárókat (3 rétegű üvegezéssel, alacsony hőátbocsátási tényezővel: Uw=0,93) tartalmaz. A lakás fűtése egyedi gázfűtéssel, valamint padlófűtéssel (kondenzációs gázkazán) biztosított, helyiségenkénti vezérléskiépítéssel, amely SMART rendszer alkalmazásával bővíthető. Emellett alternatívaként a lakás felszerelt 1 db magas hatékonyságú (SCOP-min=4,2) HŰTŐ-FŰTŐ KLÍMABERENDEZÉSSEL, de a hálószobában szintén előkészített még egy klímaberendezés. A lakás elektromos redőnyökkel is felszerelt.


A lakáshoz tartozik egy, a tágas mélygarázsban található gépkocsibeálló, melynek megvásárlása kötelező (8,5 M Ft). A mélygarázsba távirányítással működő garázskapun keresztül jutunk le. A lakáshoz továbbá megvásárolhatók tárolók is, melyek a mélygarázsban található parkolóhelyek mellett helyezkednek el. A tárolók elkülönítetten zárhatók, egyedi villanymérővel ellátottak. Itt minden szezonális eszköz kényelmesen elfér, legyen szó kerékpárról, gyerek játékokról, sífelszerelésről vagy grillezőről. Használja ezt tárolásra, nem pedig a gyönyörű, tágas teraszát! Jelenleg egy 6,6 m2-es és egy 9,6 m2-es tároló közül lehet választani, melynek árai 3,1 M Forint, illetve 4,1 M Forint.

Olyan tulajdonost keresünk, akinek fontos a belváros közelsége, mégis PIHENTETŐ NYUGALOMRA, oázisra vágyik a mindennapokban egyedül vagy párjával, melyhez a hatalmas ZÖLDTETŐS TERASZ méltán hozzájárul!

KIEMELKEDŐ ÁR/ÉRTÉK ARÁNNYAL: 84,9 MILLIÓ FORINT


A lakásban található magas minőségű, gépekkel felszerelt (indukciós főzőlap, gőzsütő, beépített hűtő-fagyasztó, mosogatógép, beépített mikrohullámú sütő) konyhabútor, valamint a fürdőszobai mosdószekrény és kazántakaró beépített szekrény a vételár részét képezi. A további, nem beépített bútorok nem képezik a vételár részét, külön megállapodás alapján azonban a teljes bútorzat, textíliák dekorációk megvásárolhatók. Itt minden az Ön kényelmét szolgálja. Nem kell gondolkodni a designon, az enteriőr összhangján, NINCS MACERA a bútorok beszerzése körül, NINCS BOSSZANKODÁS a bútorok, textíliák, dekorációk csomagolása, összeszerelése, összeállítása, a rengeteg csomagolóanyag elszállíttatása, a képek, tükrök felfúrása miatt. Épp elég a személyes dolgainak az összecsomagolása, ide tényleg csak bőrönddel kell érkezni és akár már HOLNAP élvezheti új otthonát.

Jöjjön el és győzödjön meg saját szemével a lakás kivételes adottságairól és a magas színvonalú szakmai munkáról, a modern, stílusos berendezésről!
Várjuk hívását, hétvégén is rendelkezésre állunk!

Térkép

network solutions vs ipage