Navigáció
Eladó Téglalakás, Budapest, VII. kerület, Erzsébetváros
Alapterület 68 m2
Szobák száma 3
84 millió Ft
Adatlap száma 10823360
3D virtuális túra
Ossza meg ismerőseivel!
FacebookTwitter
További fotók az ingatlanról

Paraméterek

  • Airbnb engedélyezett
  • Azonnal költözhető
  • Jó közlekedéssel
  • Állapot: Luxus
  • Emelet: Magasföldszint
  • Külső állapot: Átlagos
  • Fűtés: Villanyfűtés
  • Bútorozottság: Bútorozott
  • Internet kapcsolat: Optikai
  • Villany: Bevezetve (230 Volt)
  • Víz: Van
  • Gáz: Vezetékes gáz

Ingatlan leírása

KIVÁLÓ ELOSZTÁSÚ, FELÚJÍTOTT LAKÁS A RÓZSÁK TERÉNÉL!

 

 

 

C I T Y C A R T E L

INTERNATIONAL LUXURY REAL ESTATE AGENCY

bemutatja:

VII. kerület Erzsébetvárosban eladó egy magas minőségben felújított, gépesített, konyhás étkezős, külön nappalival, két külön nyíló hálószobával, fürdőszobával, rendelkező 68 nm-es magasföldszinti utcára néző lakás.

A LAKÁS:

A lakás teljes körű felújításon esett át, kifogástalan állapotban van, IGÉNYESEN berendezett és kivitelezett. Vadonatúj villany- és vízvezetékek kerültek kialakításra, minőségi burkolatok és szaniterek kerültek beépítésre.
Az új konyhabútor étkezővel modern és letisztult, márkás konyhai gépekkel, mint beépített hűtő, beépített mosogatógép, sütő, főzőlap, páraelszívó és beépített mikrohullámú sütő. Továbbá 2 külön nyíló hálószoba óriási beépített gardróbszekrénnyel, zuhanyzós fürdőszoba került kialakításra.

A szobákban, fürdőszobában, konyhában álmennyezet és ledvilágítás került kialakításra, ami különleges hangulatot kölcsönöz a lakásnak.

A lakás elrendezése:
A lakásba lépve egy tágas folyosóról nyílik az egyik hálószoba, amely a csendes udvarra néz, tehát a meghitt pihenést kiválóan biztosítja. A tágas folyosóról nyílik a konyha, egy WC és a fürdőszoba. A folyosó végén a nappaliba lépünk, onnan pedig a másik hálószobába, amely az utcára néz.
A szobák belmagassága 3,4 méter.

A lakás teljesen tehermentes, AZONNAL KÖLTÖZHETŐ, a lehető legjobb ajánlat a piacon. Ide csak a bőröndjét kell behúzni, befektetésnek is kiváló!

A HÁZ:

A lakás csendes és kifejezetten nyugodt lakóközösséggel bíró ház földszintjén található, amely magasföldszinti – első emeleti lakásnak tekinthető. A ház belső és külső homlokzata is normál állapotban van.
A közös költség 26 000 Ft, ami tartalmazza a vízfogyasztást. A villany és a fűtés (elektromos fűtés) egyedi mérés alapján kerül kiszámlázásra.

A KÖRNYÉK:

Az Alsóerdősor u. a Dohány utcáról nyílik, így a lakás a Rózsák terétől 1 percre, az Állatorvosi Egyetemtől pedig 3 percre található.

A lakás tartozéka, így a vételár részét is képezi a konyhabútor a beépített minőségi gépekkel, a fürdőszobai mosdók, a beépített gardróbszekrény és szekrények, továbbá a kiváló minőségben kivitelezett, a lakásba méretezett függönyök.
A lakás további bútorzata, lámpák, textíliák esetleges megvásárlása egyedi megállapodást von maga után.

 

 

ÜDVÖZLETTEL:

SHERIF HOSNY

NEMZETKÖZI INGATLANSZAKÉRTŐ - INTERNATIONAL REALESTATE SPECIALIST

+3630-815-2513

[email protected]

 

CITY CARTEL BUDA KFT.

CITY CARTEL FRANCHISE HUNGARY KFT.
1118 BUDAPEST, HEGYALJA ÚT 54.

1026 BUDAPEST, SZILÁGYI ERZSÉBET FASOR 121.

BUDAGYÖNGYE BEVÁSÁRLÓKÖZPONT

 

Térkép

network solutions vs ipage

Hasonló ingatlanok

67 m2
89.9 millió Ft
Eladó Téglalakás
Budapest, VII. kerület, Astoria