Navigáció
Eladó Építési telek, Nagykovácsi, Kecskehát
Alapterület 21 427 m2,  21 427 m2 telek
Szobák száma
479 millió Ft
Adatlap száma 10824531
Ossza meg ismerőseivel!
FacebookTwitter
További fotók az ingatlanról

Paraméterek

  • Telekméret: 21 427 m2
  • Kilátás: Körpanoráma
  • Szintek száma: 2
  • Villany: Bevezetve (230 Volt)
  • Víz: Van
  • Gáz: Vezetékes gáz
  • Csatorna: Közműhálózatba bekötve

Ingatlan leírása

CITYCARTEL

NEMZETKÖZI LUXUSINGATLANIRODA

bemutatja:

 

 

Nagykovácsi úti Gyöngyszem – Kivételes Befektetési Lehetőség!

Magával ragadó lehetőség Nagykovácsi úton, a környék legkiválóbb adottságaival!

Egyedülálló lehetőség várja Önt a festői szépségű Nagykovácsi úton, közvetlenül a Hillside Residence lakópark és az Amerikai Iskola szomszédságában. Az ősfák ölelésében, a természet szívében található ingatlan kiváló adottságokkal rendelkezik. A 21.427 m2 telken egy körülbelül 500 nm-es, felújítandó ház található, mely a 2000-es évek elején épült hotel és étterem funkcióra.  A telken található további 2 melléképület is, melyek kiválóan alkalmasak rendezvényközpont létrehozásának céljára.


A telek 22,5% beépíthetőséggel büszkélkedhet, ami messze a környék legversenyképesebb ajánlata.
A területi szabályozásoknak megfelelően a legkisebb kialakítható terület mérete 10 000 m², lehetővé téve akár két különálló telek létrehozását is. A legnagyobb terepszint alatti beépítettség aránya 42,5%, míg a telken lévő épület legnagyobb magassága elérheti a 7,5 métert is. Emellett a szintterületi mutató legnagyobb értéke 0,8 m²/m².

A lehetőségek tárháza szinte végtelen. Az építési övezet lehetőséget biztosít az oktatási, kulturális, szállás, vendéglátó, kereskedelmi, sport és egészségügyi létesítmények elhelyezésére. Képzelje el, hogy egy ipari komplexumot, szórakozóhelyet, idősek otthonát, magánklinikát vagy akár prémium apartmanházat hoz létre a területen! A telek rendkívül privát, nincsenek zavaró szomszédok, és az utca zaját sem hallani. Ráadásul, ha valaki a jövőben lakóterületté minősíti át, akár háromszoros értéket is elérhet a terület.


A telek korábbi felhasználása sokoldalú volt: volt rajta egy 1000 m2-es csarnok, étterem, hotel, és fakitermelő üzem is. Az ingatlan jelenlegi állapotában egy fotón látható épület található, amely lehetőséget kínál a kreatív átalakításra és fejlesztésre, azonban teljes mértékben lebontható is.

 

Az telken belül helyet kapott egy 4 beállásos jó állapotú garázs, illetve két nagy csarnok, ahol akár további 30-40 autó is elfér. 

 

A helyszín kiváló infrastruktúrával rendelkezik, a villany, víz, gáz és csatorna mind a telekhatáron található. A panorámás kilátás pedig garantáltan lenyűgöző lesz, hiszen a Jánoshegyi kilátóra nyílik rálátás, miközben a telek körül egy patak csörgedezik, sőt, két kisebb mesterséges tó is található a területen.



Ne hagyja ki ezt a páratlan lehetőséget!
Az ingatlan vételárát fordított áfa teszi még vonzóbbá, illetve ingatlanbeszámítás is lehetséges.

Irányár: 479.000.000 Ft

 

 

ÜDVÖZLETTEL:

Szegedi Zsófia

 INGATLANSPECIALISTA

+3630-815-2506

[email protected]

 

CITY CARTEL BUDA KFT.

CITY CARTEL FRANCHISE HUNGARY KFT.
1118 BUDAPEST, HEGYALJA ÚT 54.

1026 BUDAPEST, SZILÁGYI ERZSÉBET FASOR 121.

BUDAGYÖNGYE BEVÁSÁRLÓKÖZPONT

Térkép

network solutions vs ipage