Navigáció
Eladó Családi ház, Debrecen, Veres Péter-kert
Alapterület 180 m2,  825 m2 telek
Szobák száma 5 + 2
109.9 millió Ft
Adatlap száma 20000001
Ossza meg ismerőseivel!
FacebookTwitter
További fotók az ingatlanról

Paraméterek

 • Építési mód: Tégla
 • Állapot:
 • Telekméret: 825 m2
 • Külső állapot: Átlagos
 • Fűtés: Gázkazán
 • Kilátás: Vegyes
 • Bútorozottság: Bútorozott
 • Komfort fokozat: Dupla komfort
 • Energetikai tanúsítvány: CC
 • Internet kapcsolat: Szélessávú (>10Mbps)
 • Akadálymentesítés: Nem akadálymentesített
 • Villany: 230 - 400 Volt
 • Víz: Van, saját vízórával
 • Gáz: Vezetékes gáz
 • Csatorna: Közműhálózatba bekötve

Ingatlan leírása

VILÁGOS TÁGAS TEREK A VERES PÉTER KERT EXKLUZÍV RÉSZÉN


***Élvezze a Veres Péter kert csendes, exkluzív környezetét egy neves tervező által megálmodott világos tágas terekben bővelkedő, sok helyiségből álló családi házban***
 
Debrecenben, a Veres Péter kert csendes övezetében eladó 1996-ban épült, saroktelken elhelyezkedő jó állapotú 180m2-es tetőteres, duplagarázsos 5+2 félszobás családi ház, mely egy 825 m2-es telken helyezkedik el.
 
A HÁZRÓL:
 
A téglaépítésű családi házat 1996-ban egy neves tervező elképzelései alapján, Debrecen akkori legjobb generálkivitelezője építette. 
A főbejáraton belépve az előszobába érkezünk, melyből közvetlenül nyílik egy különálló WC, valamint az előszobából jutunk be a grandiózus nappali-étkező-konyha térbe. A nappali fölött galéria található. Ebben a térben a csodálatos természetes világítást több nagy ablak, teraszajtó, egy hatalmas mennyezetig felérő ablak, valamint a galéria legmagasabb pontján elhelyezkedő tetőtéri ablak nyújtja. A középpontban, ezáltal minden irányba meleget adó cserépkályha helyezkedik el, mely egyre inkább felértékelődő ritkaság. A nappali-étkező-konyha teréből nyíló folyosón keresztül közelíthetjük meg a földszinti fürdőszobát, melyben kád és zuhanyzó is kialakításra került, valamint egy hálószobát és egy félszobát is találunk még a folyosón megközelítve. Közvetlenül a konyha mellett helyezkedik el a ház háztartási helyisége, mely praktikusan rendezhető, kényelmes méretű. Ebből a helyiségből beléphetünk a ház kamrájába, illetve közvetlenül a garázsba is kiléphetünk. Nagy előny tehát, hogy a duplagarázsból közvetlenül megközelíthetjük a házat. Az étkezőből egy teraszajtón keresztül léphetünk ki a teraszra, mehetünk ki a kertbe és a terasz alatt elhelyezkedő pincébe.
Az emeletre a nappaliból induló fémvázas lépcsőn jutunk fel. A tágas, fényárban úszó galéria kellemes pihenőhelyül szolgál. Innen nyílik 3 szoba, egy félszoba, egy különálló WC és egy fürdőszoba. Az emelet egyik szobájából közvetlen átjárási lehetőség adott a padlástérre, amely teljes egészében beépíthető lehet sokféle funkcióval.
Az emeleti fürdőszobában zuhanyzó, WC és bidé került kialakításra.
Az egész házban jellemző a minőségi fa anyagok használata. A konyhabútor és a ház belső nyílászárói egyedileg fából készítettek. A szobák és a galéria padlóburkolata minőségi fa csaphornyos parketta, a többi helyiségben pedig hidegburkolat található.
 
A ház CC energetikai tanúsítvánnyal rendelkezik. A műanyag ablakok kétrétegű hőszigetelő üvegezéssel és falazatba beépített redőnnyel ellátottak. A nappaliban fix, mennyezetig érő ablak speciális fém és fa szerkezetű. A tetőtéri ablakok pedig VELUX gyártmányúak. 
 
A ház fűtési rendszere több korszerű alternatívát kínál. Kialakításra került IMMERGAS kondenzációs gázkazánnal működő gáz fűtési rendszer, emellett Bosch villanykazán is felszerelésre került. A hő leadása radiátorokon, valamint emellett a földszinten a központi térben padlófűtésen keresztül valósul meg. Mindkét szintet külön termosztát vezérli. Nemrégiben pedig 8,4 kW-os napelemrendszer is kialakításra került, mely hozzájárul a ház fogyasztásának a minimálisra történő csökkentéséhez. Igazi kuriózum és ritkaság, hogy emellett cserépkályha is hozzájárul a melegség érzésének fokozásához, különösen az átmeneti időszakokban igazán hasznos, ugyanakkor kellemes, kuckózós hangulatot keltve. 
A házhoz a lakótérrel közvetlenül összekapcsolt, két személygépkocsi elhelyezésére szolgáló garázs került kialakításra, mely felett található a szigetelt, akár teljesen beépíthető padlástér. 
Az épülethez teljesen körbejárható füvesített kert tartozik, mely növényekkel, örökzöldekkel, gyümölcsfákkal beültetett, ezek öntözését mind a kertben, mind pedig az ingatlan előtti utcafronton telepített öntözőrendszer látja el, melyet fúrott kutakról lehet üzemeltetni. A kertben szalonnasütőhely is kialakításra került. 
A ház riasztórendszerrel felszerelt, valamint 3 fázisú villamoshálózat van kiépítve az ingatlanon (480 V = 3x32 A). 
 
 
 
A KÖRNYÉKRŐL:
 
Az ingatlan lokációja kiváló. Csendes utcában, impozáns környéken helyezkedik el. Az övezetben többségében a 2000-es években vagy azután épült családi házak találhatók, ami rendezett, kellemes életérzést nyújt.
A környék jól megközelíthető gépjárművel és tömegközlekedéssel is. A közelben találhatók nevelési intézmények, óvoda, bölcsőde, gyógyszertár, élelmiszerbolt, különféle szolgáltatók. 
 
KIVÉTELES LEHETŐSÉG
 
A ház kivételes lehetőség azoknak, akik világos, tágas terekben képzelik el életük, igényük van több helyiség használatára. Ajánljuk többgyermekes családok álmai otthonaként, ahol a családi élethez szükséges minden tárgyat, felszerelést kényelmesen tudnak tárolni.
Ajánljuk ugyanakkor olyan cégek, szolgáltatók részére, akik olyan irodát, központot keresnek, melynek több jól funkcionáló, tágas helyisége van és munkájukat szeretnék egy épületben végezni, ugyanakkor praktikus, ha tevékenységüket külön-külön helyiségekben folytatják.  

Térkép

network solutions vs ipage